Підтримати нас

Щось зимно: основні модні тренди зими 2020-2021

Автор статті
07 листопада 2020 14:00
1,532
Поширити:

До початку зими залишилося менше ніж місяць, і модниці вже починають міркувати, як оновити зимовий гардероб! Чого краще позбутися, а що буде актуальним?

Пропонуємо розпочати огляд:

  1. Перший тренд — це стьобаний пуховик, довгий, більше схожий на пальто. “Ковдру-пуховик” сміливо можна назвати мастхевом, який не дасть вам замерзнути при мінусових температурах

2. Наступним трендом є шкіряні речі. Цієї осені шкіра на піку  популярності  —  шкіряні куртки, плащі, штани, та навіть сорочки й сукні. Для зими є чудовий стильний варіант - шкіряний пуховик. Він повинен бути об'ємним, вкороченим, не приталеним, а навпаки - “оверсайз”. Це дуже практичний та теплий варіант, і звісно, він виглядає більш стильно, ніж звичайний пуховик з тканини.

3. Ще одна базова річ  — спортивний пуховик. Цей тренд теж перекочував у зимовий гардероб з осіннього: вітрівка трансформувалася в утеплений варіант.

4. На Херсонщині зими не такі суворі, тому, коли на вулиці плюсові температури, можна одягати флісові, пухнасті укорочені курточки, які й зараз є дуже актуальними. Вони виглядають, як м'які іграшки, та зроблять ваш стиль ніжним та затишним, чудово пасують до джинсів, ділових та спортивних штанів, але не до спідниць.

5. Ну і звичайно ж, штучне хутро! Штучне хутро це не якесь ноу-хау цієї зими — воно вже кілька років не здає позицій і, мабуть, залишиться мастхевом уже назавжди. Якщо раніше штучне хутро вважалося модним виключно через зовнішній вигляд, то зараз цей тренд відповідає загальному запиту на екологічність.

З верхнім одягом все зрозуміло, а от щодо теплих речей ви вже помітили, що светри з блискавкою на комірі стали новим трендом? Такі светри знову ж таки повинні бути доволі об’ємними. Але, якщо ви оберете светр з блискавкою та ще і яскравого кольору, то це буде просто ультрамодно.

Взагалі, цього року актуальні яскраві кольори, але найбільш популярними є синій та всі відтінки фіолетового.

Наступний тренд це — джинси з великими манжетами внизу. Широкі підвороти повинні бути контрастними за кольором. Цей тренд краще виглядає на широких джинсах і додає їм пікантності.

Також одним із трендів є довгі рукавички. Вони підходять для жінок, у яких є пальто, шубка або куртка з рукавами “три чверті”.

Що ж до шапок та капелюшків - модницям слід придивитися до теплих панам: вовна, фетр, ангора, екошкіра та звичайно ж, штучне хутро. Такі панамки будуть класно пасувати до пуховиків з екошкіри або спортивних пуховиків.

І ще дуже актуальними цієї зими будуть теплі в’язані балаклави, особливо для тих, хто постійно забуває медичну маску.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ