Підтримати нас

ЗСУ поцілили в штаб ворогів на Херсонщині, – ОК “Південь”

Vgoru
12 листопада 2022 07:37
593
Поширити:

Сили оборони точними ударами в Червоному Маяку Херсонської області знищили 30 окупантів, 2 танки та 4 вантажівки. Про це йдеться у зведенні командування ОК “Південь” за 11 листопада.

Сили оборони продовжують деокупацію населених пунктів на Херсонському напрямку.  Як повідомляє ОК "Південь", ворог тероризує тилові регіони та мирне населення. Протягом минулого дня з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії загарбники атакували Мирівську й Марганецьку громади Нікопольщини. Зокрема, близько 70 снарядів випущено по населених пунктах та відкритих територіях. Поранення отримали двоє мирних жителів. З Кінбурнської коси ворог бив "Градом" по Куцурубській громаді Миколаївщини. Обійшлося без жертв.

Водночас авіацією ЗСУ були двічі завдані удари по скупченню техніки противника в Бериславському й Херсонському районах. Ракетними та артилерійськими підрозділами виконано 34 вогневих завдання по районах зосередження живої сили та техніки ворога. 

Підтверджені втрати ворога складають 25 окупантів, 3 самохідні великокаліберні гаубиці "Мста-С", 6 одиниць автотехніки. Знищено склад ворожих боєприпасів у Каховському районі.

Зазначимо, Збройні сили України колосальними зусиллями продовжують звільняти Херсонщину.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів