Підтримати нас

Зрадник Сальдо й досі кавалер державних нагород

Vgoru
Автор статті
02 червня 2022 16:02
1,139
Поширити:

Навіть після того, як  Володимир Сальдо  став очільником окупаційної «обласної адміністрації» Херсона, його не позбавили державних нагород, повідомив у Facebook депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Так, він має звання «кращий мер України», яке отримав за програмою «Людина року – 2008». Також він повний кавалер ордена «За заслуги» III, ІІ і I ступеня (державна нагорода).

А як позбавити зрадника нагород, коли для цього, немає законної процедури! Правда, відповідний законопроєкт торік вносив у парламент народний депутат Роман Лозинський. Та проголосували за нього лише в першому читанні. На тому все й зупинилося.

«Нардепи від Херсонської області могли б стати каталізатором прийняття такої ініціативи, бо мають бути, як ніхто, зацікавлені, щоб колаборантів області позбавили нагород і доступу до будь-яких українських ресурсів, пільг, грошей. Так, як цього хочуть їхні виборці», - наголосив Сергій Хлань.

Він також пообіцяв звернутися до влади для запровадження процедури позбавлення нагород колаборантів, що стали на бік окупантів.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ