Підтримати нас

Заяви Трампа розпалюють Третю світову – американський сенатор

09 жовтня 2017 08:29
190
Поширити:

Голова Комітету з питань зовнішніх справ сенатор Боб Коркер звинуватив Трампа, що той нерозсудливо користується наданими повноваженнями, чим наближає Третю світову.

Про це повідомляє CNN.

Дональд Трамп спровокував Боба Коркера, написавши в Twitter, що тому забракло мужності йти на переобрання. У відповідь сенатор вибухнув шквалом критики в бік президента.

Коркер заявив, що очільник Білого Дому, певно, так і не відійшов від шоу-бізнесу і поводиться як учасник політичного реаліті-шоу "Кандидат" (призом "останньому герою" в ньому є робота в Donald Trump Organization з зарплатою $250 тис. на рік).

 

Трамп перетворює Білий дім у дорослий дитячий садок і кожен день у адміністрації президента всі проводять у намаганнях утримати його інстинкти. Президент не усвідомлює, яка влада знаходиться в його руках. Безрозсудні погрози, котрі роздає президент, можуть спровокувати Третю світову війну, - заявив сенатор.

Сварка із Коркером не вигідна Трампові, оскільки зараз вирішується питання про відновлення санкцій проти Ірану та перегляду ядерної угоди з цією країною.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ