Підтримати нас

За “напад ревнощів” херсонець заплатить понад 20 тисяч гривень

Автор статті
03 березня 2024 16:55
488
Поширити:

За вироком Херсонського міського суду, Олексій Бойко визнаний винним у тому, що умисно заподіяв тілесні ушкодження жінці й має виплатити їй 21 668 гривень 60 копійок компенсації моральної шкоди та матеріальних витрат.

Ця інформація оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень та на сайті Судової влади України.

Як вказано в матеріалах справи, пані Юлія запросила Олексія відремонтувати замок на її дверях. Чоловік деякий час порався, намагався його полагодити, але не виходило. По обіді жінка запропонувала відпочити й запросила у квартиру до столу. Під час спільного вживання горілки посварилися, бо Олексій приревнував Юлію.

У суді чоловік каявся, що не впорався з емоціями й ударив кохану через “напад ревнощів”. Спочатку тричі рукою, а коли вона після того обізвала його нецензурними словами – ногою. 

Херсонський міський суд визнав Олексія Бойка винуватим у злочині, передбаченому частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України та призначив покарання – позбавлення волі на два роки з іспитовим строком один рік.

А також постановив стягнути з чоловіка на користь потерпілої 10 000 грн у рахунок компенсації завданої моральної шкоди, 5 668,60 грн для відшкодування витрат на лікування, та 6 000 гривень за послуги адвоката.

На це рішення ще може бути подана апеляція, але під час судових засідань чоловік не лише визнавав свою вину, а й усі фінансові вимоги з боку потерпілої. 

  • Раніше Медіаплатформа “Вгору” писала, що судитимуть жителя Бериславського району Херсонщини, який через ревнощі вбив свого товариша. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ