Підтримати нас

За коментарі в телеграмі окупаційні правоохоронці завели кримінальну справу на жительку Каланчака на Херсонщині

Автор статті
19 квітня 2024 09:18
250
Поширити:
Фото Олександра Корнякова

На 42-річну жительку окупованого Каланчака Херсонської області Тетяну Б. незаконна влада завела кримінальну справу за коментар у телеграмі. Їй інкримінували нібито публічні заклики до екстремізму.

Про це повідомило російське видання “Astra”.

Зазначається, що приводом став коментар під постом про обстріл Бєлгородської області РФ.

Жінка перебуває під підпискою про невиїзд, йдеться в повідомленні.

Раніше проти неї порушили кримінальну справу про нібито «виправдання тероризму». Приводом стали її коментарі у телеграмі під постом про рейд «Легіону «Свобода Росії»” в Курській області. За версією російських силовиків, у них вона виправдовувала дії «Легіону», визнаного у РФ терористичним.

  • 16 квітня на лівобережжі Херсонщини окупаційні силовики затримали 66-річного жителя села Новоолексіївка Генічеського району та оголосили йому підозру за участь у незаконному збройному формуванні.
  • Раніше незаконна влада завела кримінальну справу за допис, який написала у фейсбуці жителька одного із захоплених селищ на Херсонщині. Їй інкримінували нібито заклики, що спрямовані проти безпеки РФ. 
  • Також за проукраїнський пост десятирічної давності у російській соціальній мережі “Однокласники” на 39-річного жителя окупованої Нової Каховки Херсонської області Сергія Е. завели кримінальну справу.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ