Підтримати нас

З 21 січня розпочато процес виведення працівників ДП «Документ» з підрозділів міграційної служби

23 січня 2016 09:00
611
Поширити:

21 січня працівники ДП «Документ» припинили роботу у 3 районних відділах у Києві – це підрозділи у Шевченківському, Печерському та Голосіївському районах. В інших підрозділах м. Києва представництва ДП «Документ» припинять у найближчі тижні.

Як відомо, у багатьох підрозділах ДМС працівники підприємства надавали громадянам супутні послуги, що створювало можливості для зловживань через переконання відвідувачів, що ці послуги та оплата за них є обов’язковими. З виведенням представників підприємства, надання будь-яких супутніх платних послуг у приміщеннях підрозділів ДМС буде заборонено.

В рамках реформування міграційної служби найближчим часом буде переглянуто процедури надання послуг та структури територіальних підрозділів.

Основні зусилля державного підприємства надалі будуть спрямовуватися на розвиток «Паспортних сервісів», де громадяни у комфортних умовах можуть оформлювати документи – ці центри будуть працювати прозоро та в окремих приміщеннях. У зв’язку із запровадженням паспорта громадянина України у формі картки міграційна служба очікує суттєве зростання навантажень на підрозділи ДМС.

В межах бюджетного фінансування міграційна служба намагається покращити умови у власних підрозділах та збільшити кількість технічних засобів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ