Підтримати нас

З російського полону вдалось повернути прикордонників Херсонського загону 

14 вересня 2024 17:57
396
Поширити:
Фото: Держприкордонслужба

14 вересня між Україною та Росією відбувся обмін полоненими. З полону вдалось повернути 8 прикордонників. Це бійці Донецького, Херсонського та Луганського прикордонних загонів.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Зазначається, що загалом вдалось повернути 103-х українців. 

У Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими зазначили, що повернули 38 нацгвардійців, 28 військових ЗСУ, чотирьох поліціянтів, 21 військового моряка, 3-х представників Державної спеціальної служби транспорту, одного – Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Звільнені військовослужбовці брали участь у боях в Маріуполі, на Донеччині, Луганщині, Запоріжжі, Херсонщині, Харківщині та Київщині. Серед них також – двоє охоронців ЧАЕС.

Обмін відбувся за сприянням Об'єднаних Арабських Еміратів.

  • 14 вересня між Україною та РФ відбувся обмін полоненими. Вдалось повернути 103 українці, серед них військові, які боронили Маріуполь, Донеччину, Луганщину та брали участь у боях на Запорізькому, Херсонському, Харківському та Київському напрямків.
  • 13 вересня між Україною та РФ відбувся обмін полоненими. Вдалося повернути 49 українців, серед них оборонці, які воювали на Херсонському, Донецькому, Луганському напрямках.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів