Підтримати нас

З початку року на Херсонщині поліцейські розшукали 315 зниклих дітей

Автор статті
13 липня 2019 03:00
636
Поширити:

Лише за добу, 11 липня, були розшукані двоє неповнолітніх: 13-річний хлопець та 16-річна дівчина.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Хлопець зник в Херсоні у Корабельному районі. Його бабуся о 18:30 зателефонувала в поліцію і розповіла, що приблизно о 12:00 онук пішов гуляти і додому не повернувся. Поліцейські перевірили найближчі двори та дитячі майданчики і виявили зниклого у компанії друзів. З хлопцем було все добре. Він пояснив, що загрався і забув про час, тікати з дому намірів не мав.

Про зникнення 15-річної жительки Чаплинського району в поліцію повідомили її опікуни. Вони пояснили, що приблизно о 05:00 ранку донька пішла з дому і сказала, що піде працювати в поле. За кілька годин вдома вона так і не з’явилася.

Працівники ювенальної превенції встановили, що до поля дівчина так і не дійшла, її друзі теж нічого не знали про її місцезнаходження. Поліцейські з’ясували, що біологічні батьки дівчини позбавлені батьківських прав на неї і нині проживають у Нововоронцовському районі. Правоохоронці припустили, що неповнолітня могла поїхати до них. Інспектори опитали працівників автостанції та водіїв рейсових автобусів, які направлялися у Нововоронцовський район. Один з водіїв упізнав дівчину. Чаплинські поліцейські попередили своїх нововоронцовських колег, які виявили розшукувану на автостанції. З дівчиною було все гаразд. Вона розповіла, що хотіла самостійно розшукати рідних батьків. Працівники поліції повернули неповнолітню додому, з нею та її опікунами провели профілактичну бесіду.

Всього з початку року на Херсонщині поліцейські розшукали 315 дітей, які з різних причин втекли з дому, інтернатів або від опікунів. На розшук 307 з них поліцейським знадобилася доба.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ