Підтримати нас

З кавоваркою і вакуумними туалетами: нові пасажирські вагони відправляються в рейс

Vgoru
04 вересня 2017 14:57
628
Поширити:

Сьогодні "Укрзалізниця" вперше відправляє в рейс нові пасажирські вагони, повідомляє прес-служба компанії.

Так, по одному новому вагону буде включено до складу наступних поїздів: № 81/82 "Київ – Ужгород" (вагон № 10), № 49/50 "Київ – Трускавець" (вагон № 7), № 11/12 "Київ – Новоолексіївка"(вагон № 10).

Як відзначають в компанії, вагони мають ряд конструктивних відмінностей і удосконалень, які зроблять подорож більш комфортною. Наприклад, вперше в пасажирському поїзді пасажири зможуть використовувати сучасний кавовий апарат, який пропонує великий вибір напоїв.

Новий вагон призначений для перевезення 40 пасажирів зі швидкістю руху до 160 км/год і може експлуатуватися на електрифікованих і неелектрифікованих залізницях. Вагон обладнаний кліматичною системою, двома вакуумними туалетами замкненого типу. У вагоні передбачена установка додаткових фільтрів в систему опалення та водяного пожежогасіння. Також вдосконалено роботу системи опалення в автоматичному режимі. Встановлено більш потужні електричні перетворювачі для мікрохвильової печі.

Раніше в "Укрзалізниці" розповідали, що вартість проведення капітально-відновлювального ремонту одного вагону - 8,5 млн грн.

Як повідомлялося, міністр інфраструктури Володимир Омелян вирішив протестувати оновлені після ремонту вагони класу "плацкарт", щоб подивитися на умови для перевезення пасажирів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ