Підтримати нас

Ювенальні поліцейські повернули додому 16-річну втікачку

Автор статті
18 січня 2020 13:00
644
Поширити:

У суботу, близько 09:00 в Бериславське відділення поліції звернулася жителька міста. Жінка розповіла поліцейським, що вже другу добу самостійно шукає свою 16-річнну доньку, яка ввечері 16 січня пішла з дому гуляти та не повернулась. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На пошуки неповнолітньої одразу орієнтували всіх працівників районного відділення поліції.

Поліцейські відпрацьовували місця, де могла б перебувати дівчина, опитали друзів, однокласників, сусідів та знайомих зниклої. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали інформацію, що неповнолітня може знаходитися в місті Новій Каховці у друзів. Вже через 3 години неповнолітню повернули батькам.

Як з’ясували працівники поліції, у день зникнення дівчина просила погуляти з друзями довже звичайного, але мати не дозволила, тому дівчина вирішила взагалі не ночувати вдома та поїхала до друзів в Нову Каховку.

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослава Шанька, неповнолітню шукав особовий склад Бериславської та Новокаховської поліції, тому дівчину знайшли оперативно. З неповнолітньою все добре, жертвою злочину вона не стала, поліцейські провели з нею профілактичну бесіду. Відносно її матері поліцейські склали адміністративні матеріали за неналежне виконання обов’язків по вихованню дитини.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ