Підтримати нас

Як Офіс Президента готується до новорічних свят

Автор статті
02 грудня 2020 11:30
998
Поширити:

Цього року на новорічне оформлення приміщень Офісу Президента України заплановано витратити близько 40 тисяч гривень.

Придбання ялинок не передбачене. Про це повідомили в управлінні адміністративними будинками Держуправління справами.

“На новорічне оформлення приміщень Офісу Президента України у 2020 році Управлінням заплановано витратити близько 40 тисяч гривень. Кошти передбачені на закупівлю додаткових новорічних іграшок і аксесуарів, електричних гірлянд та новорічних композицій”, - йдеться у повідомленні.

У приміщеннях Офісу Президента, державних резиденціях по вулиці Грушевського, 5А (Маріїнський палац) та вулиці Грушевського, 22 заплановано встановлення чотирьох штучних ялинок висотою від 2-х до 5-ти метрів.

Окрім того, планується встановлення орієнтовно 12-ти штучних ялинок заввишки 1-2 метри у службових приміщеннях Офісу Президента.

Наголошується, що усі зазначені новорічні ялинки використовуються за призначенням упродовж багатьох років. У поточному році придбання ялинок не передбачене.

“На новорічне оформлення приміщень Офісу Президента України у 2019 році було використано 122 995,00 грн (закупівля новорічної ялинки штучної, новорічних іграшок та аксесуарів, новорічних електричних гірлянд та новорічних композицій). Також було використано 25 200,00 грн на послуги зі встановлення та дизайнерського оформлення новорічних ялинок у державних резиденціях по вулиці Грушевського, 5А (Маріїнський палац) та вулиці Грушевського, 22”, - зазначають в управлінні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ