Підтримати нас

Вступ до вишів: до якого числа абітурієнти з окупованих територій можуть подавати документи 

01 серпня 2024 10:05
317
Поширити:
Фото: Pexel

31 липня останній день подачі документів на вступ до вишів за бюджетною формою навчання. Абітурієнти з окупованих територій можуть подавати документи на контракт до 23 вересня. 

Про це йдеться на сторінці Омбудсмана Дмитра Лубінця.

Зазначається, що після вступу на контрактну форму навчання студенти можуть перевестися на додаткові бюджетні місця. 

За додатковими питаннями можна звертатись до Офісу Омбудсмана за телефонами 0800501720, 0442997408. Також можна надіслати звернення на електронну пошту hotline@ombudsman.gov.ua.

  • При контрактній формі навчання між вишом та фізичною або юридичною особою, яка замовляє платну освітню послугу для себе або для іншої людини, укладається договір. Стипендія за державний кошт не передбачається.
  • Для українців, які цьогоріч завершують здобуття вищої освіти ступеня бакалавра та перебувають на окупованих територіях України або в населених пунктах, віднесених до території активних бойових дій, запровадили спеціальні умови вступу на магістратуру. Зміни набули чинності з 19 червня 2024 року.
  • Після 1 січня 2024 року абітурієнти, які виїхали з окупованих територій та з місць, де велись активні бойові дії, можуть вступити на бакалаврат за співбесідою.
  • Прізвища абітурієнтів, які зареєстровані на окупованих територіях України або виїхали після 24 лютого 2024 року, шифруються у всіх інформаційних системах, що використовуються для обробки вступних документів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів