Підтримати нас

Вперше в 2018 році світ накриє сильна магнітна буря

14 березня 2018 09:00
195
Поширити:

Жителів усього світу очікує потужний удар, можливі наслідки якого жахають.

Як відомо, сьогодні, 14 березня, у всьому світі очікується найсильніша з початку 2018 року магнітна буря.

Крім того, вже завтра Сонце може завдати другий подібний удар.

Вчені відзначають, енергетичний заряд від спалаху буде настільки сильним, що з ладу можуть вийти електроприлади і навіть система GPS.

Наслідки бурі на собі відчують всі люди, навіть ті, які раніше не були метеозалежними. Самопочуття погіршиться, можливі загострення хронічних хвороб.

Так, медики пов’язують це з тим, що при коливаннях магнітного поля сповільнюється капілярний кровообіг і настає кисневе голодування тканин.

Синоптики застерігають, що люди з підвищеною чутливістю можуть відчувати в ці дні дискомфорт.

Магнітні бурі можуть викликати сильний головний біль і різкі перепади тиску. Рекомендується під час магнітних бур пити більше чистої води, правильно харчуйтеся, частіше гуляти на свіжому повітрі і спати вдосталь. Не зайвими будуть також контрастний душ і заспокійливий чай.

Під час магнітних бур варто дотримуватися правильного розпорядку дня. Потрібно вчасно відправлятися в ліжко, добре їсти. Не варто під час магнітних бур перевтомлювати себе в спортзалі або нервувати.

Жирну їжу краще всього повністю прибрати з раціону. Так само варто відмовитися від спиртних напоїв, цукру і солі. У ці дні не потрібно перевантажувати шлунок.

Якщо не виходить повністю відмовитися від кави, не варто його пити перед сном, так як самопочуття може тільки погіршитися.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ