Підтримати нас

Волкер: Росія повинна звільнити Сенцова, перш ніж на її руках буде ще одна смерть

Автор статті
11 серпня 2018 03:41
655
Поширити:

Стан українського режисера погіршується.

Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер закликає Росію терміново звільнити українського режисера Олега Сенцова, стан здоров'я якого погіршився останнім часом, передає сайт Сьогодні.

"Росія повинна звільнити Олега Сенцова, перш ніж на її руках буде ще одна смерть. "Зізнання", мабуть, здобуто під тортурами ... Росія повинна бути краща за це. #SaveOlegSentsov #MagnitskyAct", – написав Волкер в Твіттері в п'ятницю.

Нагадаємо, в середу, 8 серпня, двоюрідна сестра Олега Сенцова Наталія Каплан повідомила, що стан незаконно засудженого в Росії українського режисера катастрофічно погіршився.

Раніше уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова повідомила, що у Сенцова нині третя затяжна криза. Двічі його хотіли відправити до лікарні, де збиралися підключити до медичної апаратури та почати примусове годування. За її словами, Сенцов заявив, що припиняти голодування не збирається.

 

Міністерство закордонних справ України у зв'язку з інформацією, що з'явилася, щодо погіршення стану незаконно засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова закликає партнерів посилити тиск на Москву.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ