Підтримати нас

Вночі російські військові вдарили по Дніпропетровській, Київській та Миколаївській областях. Є загиблі та поранені

Vgoru
25 серпня 2022 08:43
480
Поширити:

Окупанти обстріляли чотири райони Дніпропетровщини – Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський. Про це повідомив голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

«По Синельниківському району після опівночі ворог ударив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновані кілька будинків. Восьмеро постраждалих. Серед них троє дітей. Найменшій дівчинці всього 2 роки! Усі в лікарні», – йдеться в повідомленні Резніченка.

Нікопольський район загарбники тричі обстріляли з «Градів» та важкої артилерії. У Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів. Без постраждалих.

Криворізький район обстрілювали російські "Урагани" та "Смерчі”.

У селищі Чаплине на Дніпропетровщині завершилися рятувально-пошукові роботи. Окупанти обстріляли житловий сектор та залізничну станцію. Загинуло 25 людей, з них двоє — діти. Поранено 31 людину, повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. 

На Київщині вночі зафіксовано два прильоти, повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба. Жертв та поранених станом на ранок немає.Триває обстеження атакованої території. 

Надвечір, 24 серпня, Миколаїв було атаковано реактивними снарядами системи залпового вогню «Смерч». Удар спрямовано на портову інфраструктуру. Того ж дня окупанти обстріляли місто Новий Буг Миколаївської області. Поранено двоє дітей віком 10 та 16 років.

Вночі, 25 серпня, військові рф вдарили ракетами типу С-300. Відомо про влучання в приватний житловий сектор. Інформація уточнюється, повідомив голова військової адміністрації Миколаївської області Віталій Кім. 

Нагадаємо, станом на ранок 25 серпня понад 1109 дітей постраждали в Україні з початку війни з росією, з них 376 загинули та понад 733 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів