Підтримати нас

Випускниця Голопристанського ліцею №2 отримала свідоцтво з відзнакою та золоту медаль

Vgoru
Автор статті
25 червня 2023 13:01
600
Поширити:

Випускниця Голопристанського ліцею №2 тимчасово окупованої Голої Пристані Марія Бойко отримала свідоцтво з відзнакою та золоту медаль.

Про це повідомляє Голопристанська МВА.

23 червня в Херсонському ХАБі в Івано-Франківську відбувся освітній івент, на якому випускникам шкіл з лівобережжя Херсонщини вручили свідоцтва про здобуття освіти.

"Попри складні умови, відірваність від рідних закладів, учні все таки змогли завершити здобуття освіти, навчаючись в освітній мережі дистанційно, отримати документи і зробили це гідно". – написали в адміністрації.

Фото адміністрації

У Києві 24 червня відбулась урочиста церемонія вручення срібних та золотих медалей випускникам 2023 року міста Херсона та Херсонської області «Золота надія Херсонщини». Херсонських випускників підтримали зірки українського шоубізнесу: співак Макс Барських, блогер Антон Птушкін, співачка і блогерка Jerry Heil та співак Володимир Дантес. 

Учениця Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 32 Світлана Дрібас набрала 200 балів із національного мультипредметного тесту з української мови та літератури. 

Цього року в школах Херсонської області навчання завершили 3 тисячі 733 випускники. З них 206 – з відзнакою. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ