Підтримати нас

Військовому РФ повідомили про підозру в зґвалтуванні дівчат 14 та 18 років на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
04 вересня 2023 10:46
488
Поширити:

Слідчі Нацполіції повідомили російському військовому про підозру в зґвалтуванні дівчат 14 та 18 років у Херсонські області. Йому загрожує покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Про це йдеться на сторінці відомства.

За даними слідства, підозрюваний – 26-річний лейтенант збройних сил РФ із Ленінградської області. Під час російської окупації Херсонщини був комендантом у декількох селах Високопільської громади.

“Злочинець зайшов на територію домоволодінь місцевих жителів, погрожуючи зброєю мешканцям будинків, викрав жінок 2005 та 2007 року народження”, – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що він вивозив їх на автомобілі за межі села або до місця свого тимчасового проживання. Потім стріляв із пістолета біля голови потерпілих, бив, погрожував вбивством їм та членам їхніх родин – і так змушував проти волі вступати з ним у статевий акт.

Раніше ми писали, що Служба безпеки повідомила про підозру в порушенні законів та звичаїв війни начальнику інженерно-технічного відділення ОМОН «Беркут» Головного управління Росгвардії по Криму та Севастополю, 37-річному Квартнику Пилипу Олександровичу. Йому загрожує від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.

Також, російським військовим Віктору Бедрику та Олександру Чичкану оголосили підозри в жорстокому поводженні з цивільним населенням, що проявилося в незаконному увʼязненні та катуванні. У Херсоні минулого року Бедрик і Чичкан затримали щонайменше 11 людей у підвалі апеляційного суду. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ