Підтримати нас

Військовим доплачують за дружину

06 лютого 2017 17:35
200
Поширити:

Солдат отримує бонус $20 тис., якщо підписує контракт мінімум на 2 роки. На 4 роки - вже $30 тис. Зарплата рядового - $1800. Якщо солдат одружений, має не менше $1000 на місяць на проживання.

"Військові США мають багато привілеїв, які поширюються і на сім'ї. Для них існують спеціальні магазини, є податкові пільги і безліч бонусів. Тут це престижна професія. Коли чоловік йде по місту у формі, його нерідко дякують за службу або просять сфотографуватися. Взагалі американці набагато патріотичніші - піднімати державний прапор біля будинку і співати гімн на свята для них цілком нормально", - розповідає Анастасія Волкова в інтерв'ю obozrevatel.

Службовець на контракті повинен декілька років відслужити далеко від дому.

"До військової підготовки теж ставляться цілком серйозно. Іноді доводиться на кілька місяців виїжджати на навчання. Нікого не звільняють від стрибків з парашутом. Обов'язково потрібно відслужити декілька місяців далеко від дому. Певний вибір місця при цьому є. Навіть якщо в офіцера закінчився тривалий контракт, він не може звільнитися відразу - повинен попередити мінімум за півроку", - каже Волкова.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів