Підтримати нас

Відбирали в пенсіонерів Бериславщини картки та гроші: поліція продовжує документувати злочини росіян

Vgoru
Автор статті
27 грудня 2022 07:46
781
Поширити:

До поліціянтів продовжують надходити повідомлення про злочини росіян щодо цивільних у період окупації. За минулу добу правоохоронці відкрили 27 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині. Про це повідомляє Нацполіція області в Facebook.

“До поліції надходять повідомлення від жителів Бериславського району, що в період окупації російські військові відібрали в них пенсійні картки, на які були зараховані гроші за кілька місяців, які люди не могли отримати через окупацію”, – йдеться в повідомленні.

У селищі Велика Олександрівка під час артилерійського обстрілу військовими рф пошкоджено будівлі птахівничого сільськогосподарського товариства. А в селі Калинівське обстрілами пошкоджені склади для зберігання зернових та технічних культур.

Слідчі обласної поліції ретельно фіксують всі обставини та наслідки збройної агресії російських окупантів на території області, виїжджають на місця обстрілів, документують пошкодження і руйнування житлових будинків, об’єктів критичної інфраструктури, відбирають заяви в потерпілих громадян. Усі зібрані матеріали долучають до кримінальних проваджень, відкритих за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ