Підтримати нас

Вибух в окупованому Генічеську: командувач Повітряних Сил ЗСУ підтвердив удар

Vgoru
Автор статті
23 червня 2023 13:51
1,455
Поширити:

Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук підтвердив удар по базі росгвардії в тимчасово окупованому Генічеську на Херсонщині. Про вибух повідомили сьогодні російські окупанти.

“База росгвардії в Генічеську… Українська відповідь на російський ракетний терор не забарилася. Окупантам не буде спокою на нашій землі!” — ідеться в дописі.

Раніше російські окупанти заявляли про ракетний удар у Генічеську та Скадовську Херсонської області, які розташовані на відстані більше ніж 50 км від лінії зіткнення.

Було відомо, що в Генічеську прогриміли щонайменше три вибухи, а над містом здійнявся стовп чорного диму.

Нагадаємо,  учора, 22 червня, на Херсонщині військовослужбовець РФ — агент руху «АТЕШ» — підпалив комплекс зв’язку «Р-161» сусіднього підрозділу. Спочатку агент зачекав, поки окупанти будуть у сильному алкогольному сп’янінні.

Російські війська сьогодні, 23 червня, у Херсоні вдарили по комунальному транспортному підприємству. 55-річний чоловік загинув на місці. Стало відомо ще про одного загиблого — йому було 43 роки. Лікарі намагалися врятувати його життя, однак травми виявилися надто тяжкими. Згодом у медзакладі зупинилося серце ще одного працівника. Йому було 53 роки. Ще троє працівників мають поранення, їх ушпиталили.

Ще троє працівників мають поранення, їх ушпиталили. Лікарі надають їм допомогу, повідомили в адміністрації.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ