Підтримати нас

“Вибивали” борг. В Олешківському районі невідомі катували людину

Автор статті
01 грудня 2020 14:30
923
Поширити:

В Олешківському районі невідомі заштовхали чоловіка до автівки та вивезли у ліс. Поліцейські встановили місцеперебування потерпілого та доставили його до лікарні. Проводиться досудове розслідування за фактом викрадення людини.

Про її викрадення поліцію повідомила сусідка нещасного. На місці події оперативники встановили, що двоє невідомих приїхали до 30-річного чоловіка додому. Вони почали бити  потерпілого, потім заштовхали в автомобіль та поїхали в невідомому напрямку. 

Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, поліцейські припустили, що чоловіка могли вивезти до лісу. Співробітники  розділилися на групи та почали пошуки, які тривали понад добу. Один з дільничних знайшов чоловіка у лісосмузі та привіз до лікарні. Слідчі опитали його та з’ясували, що невідомі вимагали у нього адресу його знайомого, щоб забрати в останнього борг. За його словами, така інформація йому була невідома, тому його почали бити, щоб дізнатися адресу. Не дочекавшись відповіді, чоловіка вивезли до лісу та залишили там. Зараз потерпілий у лікарні, його стан задовільний. 

А поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України. Поліція встановила осіб зловмисників та авто, на якому вони вчинили злочин. Досудове розслідування триває.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ