Підтримати нас

У Херсоні наразі не будують підземну школу, але планують – міська влада

Автор статті
17 квітня 2024 07:10
209
Поширити:
Фото Олександра Корнякова/ліцей в Херсоні

У Херсоні запланували побудувати підземну школу. Про це повідомила Херсонська міська військова адміністрація у відповідь на запит Медіаплатформи “Вгору”.

Щодо того, хто і в який спосіб профінансує зведення школи, адміністрація не повідомила, зазначивши, що це питання поза межами повноважень ХМВА.

Також у відповідь на запит у Херсонській обласній військовій адміністрації повідомили про те, що Роман Мрочко під час зустрічі з освітянами анонсував створення однієї підземної школи в Херсоні. З метою обміну досвідом у побудові підземних шкіл 8 квітня 2024 року він перебував у відрядженні в Харкові, де місцева влада збудувала школу під землею, ще три – запланувала побудувати до початку нового навчального року.

  • Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін в ефірі телемарафону “Єдині новини” зазначив про те, що з 1 вересня 15 шкіл планують почати працювати у змішаній формі навчання у віддалених громадах правобережжя Херсонської області.   
  • В інтерв’ю журналістці Медіаплатформи “Вгору” Олександр Прокудін розповів, що у Херсонській області будують медичні, освітні, адміністративні заклади тільки в тих районах, де дозволяє безпекова ситуація. Наразі планують три проєкти підземного будівництва – лікарня, пологовий будинок, центр крові. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ