Підтримати нас

В Скадовському районі поліція виявила на городі місцевого жителя кущі конопель

07 вересня 2017 05:00
238
Поширити:

Працівники Скадовського відділення поліції отримали інформацію, що місцевий житель на присадибній ділянці вирощує коноплі. Під час перевірки інформація підтвердилась. В ході проведення санкціонованого огляду домоволодіння чоловіка поліцейські виявили кущі коноплі, за якими господар щоденно доглядав, поливав та удобрював.

Як розповів начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков, 47-річний чоловік раніше вже відбував покарання за наркозлочини. Всього на його городі поліцейські виявили 15 кущів коноплі. Також в одному з господарських приміщень працівники поліції вилучили вже висушені та подрібнені листя конопель. Зі слів затриманого, він вирощував наркорослини для власного вживання.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Вилучені наркорослини направлені на дослідження до Херсонського НДЕКЦ МВС України. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів