Підтримати нас

В Олешках поліція встановлює обставини спроби самогубства 17-річного хлопця

Автор статті
25 січня 2021 10:25
925
Поширити:

Через сварку з дівчиною 17-річний хлопець мало не вкоротив собі віку. Завдячуючи пильності та небайдужості перехожих, неповнолітнього вдалося врятувати.

Подія сталася в Олешках. В поліцію зателефонував схвильований чоловік і повідомив, що на шкільному майданчику намагався скоїти самогубство невідомий хлопець. На місце прибули працівники поліції та лікарі.

Поліцейські встановили особу хлопця: ним виявився 17-річний місцевий житель. Його госпіталізували до лікарні, нині життю нічого не загрожує. Правоохоронці поспілкувалися з рятівниками. Це чоловік та дівчина, яка першою побачила, як хлопець намагається повіситися на турніку. Дівчина вибігла на дорогу, зупинила автівку та попросила допомогти врятувати хлопця. Водій буквально вийняв неповнолітнього з петлі, після чого зателефонував у відповідні служби.

Мати хлопця розповіла, що син ніколи не виказував наміри покінчити життя самогубством. З її слів, напередодні він посварився зі своєю дівчиною, що могло і спровокувати такий вчинок.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, нині працівники поліції встановлюють усі обставини, які спонукали хлопця до спроби суїциду, працівники ювенальної превенції вивчатимуть ситуацію в цій родині, ставлення батьків до хлопця, неповнолітньому знадобиться і робота з психологом.

Також поліцейські перевірять його друзів і соцмережі, де зареєстрований юнак, на предмет його можливої участі у «групах смерті».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ