Підтримати нас

В окупований Донецьк прибули російські снайпери для знищення відеокамер СММ ОБСЄ на лінії розмежування — штаб

Автор статті
23 липня 2019 07:39
715
Поширити:

В окупований Донецьк прибули російські снайпери для здійснення обстрілів і знищення відеокамер спостереження Спеціальної моніторингової групи ОБСЄ, які встановлені на лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил, передає "Громадське".

«За наявною інформацією, до окупованого Донецька прибули російські групи снайперів із завданням - підготовка та здійснення обстрілів, знищення відеокамер спостереження СММ ОБСЄ, які встановлені у відповідності до Мінських домовленостей на окремих ділянках лінії розмежування, що буде додатковим свідченням підступності російських окупаційних військ та нехтування ними міжнародних домовленостей», — йдеться у дописі.

У прес-центрі ООС зазначають, що встановлені СММ ОБСЄ онлайн-відеокамери спостереження дозволяють здійснювати відео-фіксацію ситуації у режимі 24/7.

«За допомогою цих камер міжнародні незалежні спостерігачі багаторазово фіксували факти порушення бойовиками режиму припинення вогню, здійснення провокаційних обстрілів позицій українських військ, обстрілів мирних жителів та цивільної інфраструктури на території, що контролюється урядом України», — пояснили у штабі. 

Нагадаємо, 17 липня Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на сході України за участю представників незаконних збройних формувань погодила припинення вогню на Донбасі з опівночі 21 липня 2019 року за київським часом.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ