Підтримати нас

В окупованому Таврійську застрелили 71-річного місцевого мешканця – російське видання

Vgoru
Автор статті
11 грудня 2023 16:47
1,950
Поширити:

В окупованому Таврійську на Херсонщині 6 листопада безвісти зник 71-річний Віктор Погорілий. Стало відомо, що тіло чоловіка з вогнепальним пораненням, саднами та гематомами виявили 8 грудня в Таврійську.

Про це повідомляє російське видання. 

За даними російського видання, тіло чоловіка з вогнепальним пораненням, саднами та гематомами виявили 8 грудня в полі на вулиці Промисловій у Таврійську, за 10 метрів від дороги.

Раніше Центр журналістських розслідувань писав, що 6 листопада близько 17:00 Віктор Погорілий виїхав на своєму “Шевроле Нива” із сусідньої Каховки. Відтоді ані самого чоловіка, ані його машину ніхто не бачив. 

Мешканці Каховки припускають, писав ЦЖР, що Віктор Погорілий став жертвою російських окупантів, які досі викрадають цивільних людей і грабують їхнє майно. 

“На користь цієї версії говорить те, що траса між Каховкою і Таврійськом завжди була доволі жвавою, а відстань між містами невелика – лише 8 кілометрів. Важко уявити, щоб на такій невеликій ділянці без якоїсь причини міг безслідно зникнути чоловік”, – писав ЦЖР. 

Російські окупанти не вперше вбивають цивільних людей на окупованій Херсонщині. Під Новою Каховкою 16 листопада знайшли тіло водія з Криму, 37-річного Ігоря Погребенка, а його спалений мікроавтобус – біля Олешок. Чоловіка виявили з простреленою головою в промзоні міста. 

У жовтні в селі Каховського району росіяни вбили жінку, яка відстоювала своє майно, аби його не викрали росіяни. У вересні в селі Малі Копані на Херсонщині військові РФ незаконно забрали з дому та вбили подружжя Валерія та Анастасію Саксаганських.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ