Підтримати нас

В окупованому Генічеську на Херсонщині немає світла

Автор статті
22 квітня 2024 08:47
194
Поширити:
Фото: Pexels

В окупованому Генічеську Херсонської області через негоду добу немає світла.

Про це повідомив начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков у телемарафоні “Єдині новини”.

За його словами, на окупованій території Генічеського, Скадовського, Каховського районів спостерігаються постійні перебої з електропостачанням.

Толоконніков зазначив, що окупаційна влада не реагує на виклики. 

“Також на це впливає дефіцит кадрів (ред. на лівобережжі Херсонщини). Окупаційна влада не планує і не хоче вкладати ресурси. Вони нічого не планують відновлювати. Їхні заяви залишаються лише заявами”, – додав речник.

  • У Нацспротиві повідомляли, що внаслідок погіршення погодних умов значна кількість населених пунктів на окупованих територіях залишилася без електропостачання.
  • У коментарі “Вгору” законна очільниця Голопристанської МВА розповіла, що в Кардашинці та Коханах Голопристанської громади Херсонської області світла немає майже рік, в Старій Збур'ївці – майже місяць. Також другий тиждень відсутнє електропостачання в Малих Копанях і частині Гладківки. 
  • Окупаційна влада не в змозі відновити електропостачання в Каховській громаді на лівобережжі Херсонщини. У них немає запчастин ремонтувати пошкоджену мережу та немає мастила для трансформаторів. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ