Підтримати нас

У Національній спілці художників України відкриється виставка, яка присвячена Херсонщині

Вгору
Автор статті
18 березня 2024 08:10
273
Поширити:
Фото: Район Культура

У Києві 22 березня, у приміщенні Національної спілки художників України відкриється всеукраїнська виставка, яка присвячена Херсонщині.

Про це йдеться на сторінці спілки.

Зазначається, що відвідувачі матимуть змогу побачити полотна місцевих художників та митців з інших регіонів України. 

“Вона присвячена незламному українському місту Херсону, його мужнім та героїчним жителям, оборонцям, які за (ред. період) повномасштабної війни гідно пройшли найтяжчі випробування протистояння російським окупантам”, – йдеться в дописі. 
 Відвідати виставку можна до 7 квітня. 
  • Художниця Оксана Оснач подарувала Херсонському обласному краєзнавчому музею Семистрільну ікону Божої Матері, що зображена на камбалі.
  • У Нових Петрівцях на Київщині в Національному музеї-заповіднику української військової звитяги відкрилась виставка картин “Душа незламного херсонця”. На ній представлені роботи внутрішньопереміщених школярів із Херсона та херсонських митців, таких як: Алла Онищенко, Юрій Кривий, Олена Резинкова, Оксана Кузнецова, Світлана Горло.
  • 15 березня в Одеському музеї західного і східного мистецтва відкрилася благодійна виставка «Об’єднані аквареллю». Серед робіт майже сотні українських митців-акварелістів, пейзажистів і майстрів ботанічного живопису є міські пейзажі херсонського архітектора й художника Олександра Степаненка.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ