Підтримати нас

На Київщині відкрилася виставка картин під назвою "Душа незламного херсонця"

Вгору
Автор статті
27 лютого 2024 07:50
334
Поширити:

У Нових Петрівцях на Київщині в Національному музеї-заповіднику української військової звитяги відкрилася виставка картин “Душа незламного херсонця”. Вона триватиме до 14 березня. 

Про це йдеться на сторінці музею. 

Зазначається, що на виставці представлені роботи внутрішньопереміщених школярів із Херсона та херсонських митців, таких як: Алла Онищенко, Юрій Кривий, Олена Резинкова, Оксана Кузнецова, Світлана Горло.

 


               Фото зі сторінки Національного музею-заповідника української військової звитяги
“Автори, відчувши на собі тягар окупації Херсона у 2022 році, знайшли в мистецтві відповідь на свої емоції. Кожна картина – надія та віра в майбутнє. Їх об'єднує тема незламності людського духу та любові до рідного краю”, – йдеться в дописі. 

 

            Фото зі сторінки Національного музею-заповідника української військової звитяги

  • 24 лютого в Черкасах відкрилась виставка спільних проєктів Михайла Рая та Надії Петровської “Острів Херсон” та "Тригерні кулі".
  • В Естонії проєкт “Lament of Kherson region” створює книгу, в якій зібрані історії херсонців, починаючи від повномасштабного вторгнення армії РФ на територію України до сьогодення.
  • 17 січня у Павлоградському музеї на Дніпровщині пройшла виставка, мисткині Олени Рибальченко, яка 40 років жила в Херсоні. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ