Підтримати нас

В Криму окупаційні прикордонники незаконно затримали жителя Херсонської області 

08 червня 2024 09:32
420
Поширити:
Фото: Кримськотатарський ресурсний центр

В Криму окупаційні прикордонники зі співробітниками “Головного управління з протидії екстремізму” незаконно затримали 21-річного Сергія Домашича з Херсонської області.

Про це йдеться на сторінці Кримськотатарського ресурсного центру. 

У дописі зазначили, що Домашич нібито опублікував у соціальних мережах нацистські гасла та підтримував ЗСУ. 

Його змусили просити вибачення на камеру.

У коментарі “Вгору” голова правління громадської організації КримSOS   Їх діяльність спрямована на висвітлення незаконності окупації Криму та репресивної політики РФ, підтримання зв’язків півострова з материковою Україною. А також консолідацію українського суспільства через захист прав, свобод та iнтepeciв переселенців та інших людей, котрі постраждали внаслідок збройного конфлікту на сході України та в Криму.  Олексій Тільненко повідомив, що окупаційний суд Джанкоя виніс “вирок” Домашичу за нібито демонстрацію нацистської символіки. 

“Це компонент придушення спротиву. Чоловіку загрожує штраф чи 15 діб адміністративного арешту”, – додав він.
  • Спецслужби РФ на окупованій території Нижньосірогозького району Херсонської області незаконно затримали місцеву жительку. Їй інкримінували “державну зраду”.
  • На окупованій території Херсонської області незаконно засудили до 13 років ув'язнення, із відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму громадянина України за "шпигунство".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів