Підтримати нас

Спецслужби РФ на окупованій території Херсонщини затримали жінку: їй інкримінували “державну зраду”

29 травня 2024 18:20
520
Поширити:
Скриншот з відео пропагандистського каналу

Спецслужби РФ на окупованій території Нижньосірогозького району Херсонської області незаконно затримали місцеву жительку. Їй інкримінували “державну зраду”.

Про це повідомляють пропагандистські канали. 

Представники окупаційного УФСБ на лівобережній Херсонщині порушили проти жінки кримінальну справу за нібито передачу ЗСУ інформації про зосередження російських військових, озброєння та військової техніки армії РФ. 

Її можуть незаконно ув'язнити до 20 років. 

У коментарі “Вгору” голова правління КримSOS   Їх діяльність спрямована на висвітлення незаконності окупації Криму та репресивної політики РФ, підтримання зв’язків півострова з материковою Україною. А також консолідацію українського суспільства через захист прав, свобод та iнтepeciв переселенців та інших людей, котрі постраждали внаслідок збройного конфлікту на сході України та в Криму.   Олексій Тільненко повідомив, що на окупованих територіях російські правоохоронці інкримінують "держзраду" українцям.

Також трапляються випадки затримання людей під час їх виїзду з окупованих територій.

  • В окупованому місті Таврійськ Херсонської області незаконна влада затримала місцевого жителя нібито за підозрою в підготовці терористичного акту.
  • Жителя села Новомиколаївка Скадовського району Херсонської області незаконно затримали окупаційні поліціянти, йому інкримінують шпигунство.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів