Підтримати нас

В КНДР знайдені 13 секретних ракетних баз

Автор статті
12 листопада 2018 17:45
550
Поширити:

На території КНДР виявили 13 ракетних баз, про які Пхеньян не заявляв на переговорах зі Сполученими Штатами, пише Reuters, посилаючись на доповідь Центру стратегічних і міжнародних досліджень у Вашингтоні.

В цілому, американська розвідка вважає, що в Північній Кореї функціонують близько двох десятків баз, які влада країни підтримує у робочому стані і проводить незначні роботи з поліпшення їх інфраструктури.

Згідно з даними доповіді, секретні бази розташовані у віддалених гірських районах і на них можуть бути балістичні ракети різної дальності. При цьому пускових установок на об'єктах немає.

Водночас база Сакканмоль, яка розташована біля кордону з Південною Кореєю, виглядає діючою і добре підготовленою до роботи.

"Ці ракетні бази, які можуть бути використані для всіх типів балістичних ракет – від ракет малої дальності до міжконтинентальних – повинні стати об'єктами декларування, перевірок і демонтажу при будь-якій остаточній угоді з денуклеаризації, яка повністю піддається контролю", – говориться у доповіді.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ