Підтримати нас

В Херсоні відбудеться четвертий фестиваль "Книжковий Миколай"

06 грудня 2019 07:00
592
Поширити:

Провести час з користю та отримати заряд  передноворічно-різдвянго настрою, поринути у казкову атмосферу свята можуть, як дорослі так і діти вже наступного тижня.  На ТРЦ «Фабрика» 13 – 15 грудня 2019 року, відбудеться четвертий Південний фестиваль книги і читання «Книжковий Миколай».

Про це повідомляє Перший регіон.

Розпочнеться фестиваль з відкриття резиденції Святого Миколая: ви зможете особисто з ним поспілкуватися та написати йому листа з побажаннями! Звісно ж на вас чекатимуть літературні локації, де можна буде придбати книжку на будь-який смак. На фестивалі буде представлено понад 30 українських видавництв.

А найголовніше ви матимете нагоду особисто поспілкуватися з відомими українськими письменниками, такими як Анатолій Кичинський, Віктор Вальд, Анатолій Марущак , Наталія Марущенко, Таїсія Щерба, Василь Загороднюк та іншими членами Національної спілки письменників України.

На Херсонщину завітають автори з різник куточків України. Галина Фесюк приїде на «Книжковий Миколай» зі Львівщини.  Ця українська поетеса і журналістка не лише пише прекрасні вірші, а й активно займається громадською діяльністю.

Познайомитися можна буде з незвичайним автором, актором сценаристом і режисером  Андрієм Арканом, який створює атмосферні романи.

Привезе тепло Різдвяних свят і авторка, композиторка і виконавиця Галина Міколяш. Нещодавно вийшов її новий диск “Різдво приходить до хати”.

Василь Щерб’юк вперше їде до нових слухачів у Херсон. Свої перші вірші він написав біля підніжжя величної Говерли, де народився і виріс. Приймав участь у літературних конкурсах і фестивалях, є переможцем Другої всеукраїнської імпрези (м. Вінниця), публікувався в трьох альманахах.

І це далеко не всі автори, адже до обласного центру завітає понад 50 митців.

На заході також виступить херсонський гурт “Happiness Street”. Дует виконує кавери (на “The Hardkiss”, “Один в каное” тощо) та авторську музику.

Будуть проведені майстер-класи для дітей та дорослих, а також веселі та інтерактивні ігри.

Крім того, всі, хто придбає книжку на фестивалі, зможе взяти участь у розіграші квитків до Херсонського обласного драматичного театру ім. М. Куліша  та до обласного лялькового театру.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ