Підтримати нас

В Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який поранив ножем жінку

Автор статті
04 грудня 2019 08:45
540
Поширити:

Подія сталася біля кафе у Дніпровському районі міста Херсона.

Між двома нетверезими відвідувачами кафе, чоловіком і жінкою, стався конфлікт, який продовжився на вулиці. Там чоловік раптом дістав з кишені ніж і вдарив ним жінку у шию. Працівник кафе викликала «швидку» та поліцію, а невідомий в цей час утік.

47-річну жінку доставили в лікарню. Наразі її життю нічого не загрожує. Працівники поліції опитали персонал закладу та свідків, які детально описали прикмети нападника. За наявним орієнтуванням працівники патрульної поліції упродовж години затримали чоловіка, якого передали слідчо-оперативній групі Дніпровського відділення поліції.

Затриманим виявився 51-річний херсонець. Оперативники вилучили у нього в кишені 4 ножі, схожі на кухонні. Чоловік пояснив, що не пам’ятає причини сварки з незнайомою йому жінкою, але нібито вона його образила. Тож на вулиці він вирішив її провчити, вдаривши ножем.

Відкрите кримінальне провадження за ст.15 «Замах на злочин» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» КК України. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ