Підтримати нас

Укрінформ та фотографи Ліберови зняли документальний фільм про Кринки на Херсонщині

10 липня 2024 16:55
542
Поширити:
Фото: Костянтин та Влада Ліберови

11 липня о 18:00 відбудеться прем’єра стрічки “Кринки”, яку подружжя фотокореспондентів Костянтин та Влада Ліберови створили спільно з інформаційною агенцією “Укрінформ”.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на анонс стрічки.

Зйомки відбувалися в зоні бойових дій – у селі Кринки на лівобережжі Херсонщини.

Фільм повністю побудований на історіях військових. У ньому є унікальні кадри бойових зіткнень, евакуації поранених на човнах, роботи операторів FPV-підрозділу Falcon та виживання у зруйнованому селі бійців 126-ї окремої бригади ТРО 30-го корпусу морської піхоти ЗСУ.

Продюсеркою фільму виступила керівниця головної редакції “Мультимедіа” Укрінформу Галина Стасєва, а режисеркою – Ольга Дмитренко.

Ліберови також презентують фотовиставку зі світлин, відзнятих на півдні України під час операцій на лівому березі Дніпра.

  • 24 лютого 2022 року, село Кринки окупували російські війська.
  • 6 червня 2023 року, внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС, сало затопило через близькість до нижньої течії річки Дніпро.
  • В кінці жовтня 2023 року бійці 35 окремої бригади морської піхоти висадилися та захопили плацдарм у селі. У лютому 2024 року ЗСУ підняли в селі прапор України, у населеному пункті продовжувалися бої.
  • 24 квітня відео того, який вигляд має село Кринки на лівому березі Дніпра зараз, опублікували українські фотографи Владислава та Костянтин Ліберови.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів