Підтримати нас

Ukraїner презентував документальний фільм: одна з історій про ательє з Каховського району

27 травня 2024 13:03
230
Поширити:
Фото зі сторінки Forbes Ukraine

Спільнота Ukraїner презентувала документальний фільм "Бізнес під час війни". В його основі історії українських підприємців, які розвивають свою справу під час повномасштабного вторгнення військових РФ на територію України. 

Про це повідомляє Детектор медіа.

У матеріалі йдеться, що одна з історій стрічки – розповідь про ткацьке ательє “Vandra Rugs”, яке з 2006 року продає авторські килими у 29 країн світу. А також вони виготовляють килими для королівської родини Норвегії.

Власники – вихідці із села Любимівка, що розташоване поблизу Каховки Херсонської області. Наразі вони переїхали в Косів. 

«Хотілось би нашим фільмом надихнути людей прикладами наших героїв, як утримувати свою справу життя під час війни”, – повідомила продюсерка стрічки Христина Кулаковська. 
  • Засновниця “Vandra Rugs” – українська підприємиця Лариса Боден. Ще дві співвласниці – громадянки Швеції Сіа Аттлінг та Марія Вадденберг Улссон.
  • До 2 червня щодня, окрім понеділка, з 11:00 до 19:00 у Києві в Українському домі можна відвідати виставку “Небачена Сила”, на якій представлені сучасні рухи ненасильницького опору українців на окупованих територіях у різних формах мистецтва.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів