Підтримати нас

Убивство з трьома чинниками

Автор статті
27 лютого 2016 13:30
197
Поширити:

Минулого тижня до чергової частини Чаплинського відділення Генічеського відділу поліції зателефонувала стривожена жителька Кучерявоволодимирівки. Жінка повідомила, що її сусід убив сусідку. Туди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, керівники поліції і прокуратури.

 

Вбивця Ф., 1940 р.н.., провину свою не заперечував. Свою старшу на 2 роки дружину він убив ножем. “У той день чоловік провів свого сина до Черкас, – розповів керівник Генічеської місцевої прокуратури Сергій Первак. – Швидше за все, разом випили” . Додому, за словами Сергія Васильовича, Ф. прийшов у стані сп’яніння. На побутовому рівні одразу ж виник конфлікт із дружиною. Чоловік згадав, що до неї часто приходить односельчанин. Ревнощі стали причиною або щось інше, але подружжя взялося за ніж. Дружина завдала чоловікові удар в передпліччя, він відповів кількома ударами в тулуб. Після вбивства Ф. вийшов на вулицю, побачив стривожену криками сусідку і запросив її у будинок. Після побаченого вона поспішила до телефону.

У вбивства, за словами прокурора, було 3 фактори: вік, емоційний стан і сп’яніння. Останнє, нагадує, є обтяжуючою обставиною. У даному випадку кодекс передбачає покарання від 7 до 15 років. Так що перебувати у в’язниці вбивці доведеться, швидше за все, до кінця свого життя.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ