Підтримати нас

У Херсоні планують облаштувати меморіальний комплекс за понад мільйон гривень

13 вересня 2024 19:50
205
Поширити:
Кладовище геологів. Фото: Суспільне Херсон

У Херсоні на кладовищі Геологів планують облаштувати меморіальний комплекс на честь загиблих військових. На це "Ритуальна служба міста Херсона" Херсонської міської ради планує витратити 1 мільйон 364 тисячі 284 гривні 60 копійок.

Про це стало відомо з оголошення відкритих торгів у системі закупівель Prozorro.

Підрядник має встановити: 40 гранітних лавок, 40 ваз з чорного граніту та 40 надмогильних споруд, які складаються з гранітного хреста, плити та тумби.

Вироби з каменю не мають містити на поверхні вкраплень, слюди, жил, не мати зеленого фону. Всі деталі повинні бути без тріщин, відбитих кусків, сколів. Камінь, з якого будуть зроблені лавки також повинен мати глибокий   колір та однорідну структуру.

Підрядник також зобов’язаний провести благоустрій території біля меморіалу.

Конкурс оголосили 10 вересня, а сам аукціон пройде 19.

Ця закупівля - з особливостями, вона пройде значно швидше, ніж відкриті торги. Період подання пропозицій - сім календарних днів, період оскарження кваліфікації - п'ять календарних днів.

  • У 2024 році згідно з розпорядженням начальника Херсонської МВА Романа Мрочка, на облаштування меморіального комплексу загиблих в Херсоні виділили 980 тисяч гривень. 
  • Згідно із пропозицією громадськості, рідні загиблих у Бузковому парку тероборонців братимуть участь у відборі конкурсних робіт щодо створення меморіального комплексу "Бузковий гай". Також до складу журі ввійдуть представники МВА, Центральної районної у м. Херсоні ради, архітектори тощо.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів