Підтримати нас

У Херсоні на одній із площ встановили прапори України на честь загиблих поліціянтів 

24 серпня 2024 17:57
318
Поширити:
Фото зі сторінки поліції Херсонської області

У Херсоні на площі Свободи, на якій облаштували острівець пам’яті на честь загиблих військових, встановили 15 прапорів України з іменами поліціянтів. 

Про це йдеться на сторінці поліції Херсонської області. 

Зазначається, що працівники поліції прийшли до острівця пам'яті аби додати прапори з іменами та прізвищами своїх колег, які загинули. 

“Починаючи з 2014 року, вони стали на захист України та віддали життя за свободу рідної землі: загинули під час виходу “зеленим коридором” у районі Іловайська, від обстрілів (ред. військових РФ), під час несення служби на блокпостах та розмінування територій”, – додають поліціянти.
  • 20 липня поблизу Іванівки Херсонської області відбулося відкриття пам'ятника на честь розвідників 17-ї окремої танкової бригади ЗСУ.
  • 6 липня в Херсоні відбулось відкриття меморіальної дошки на честь уродженця міста та працівника Херсонського обласного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша Антона Білозубова.
  • На території Херсонського ліцею Херсонської обласної ради відкрили пам'ятний знак на честь бійців 1-ї роти 194-го окремого батальйону 124-ї окремої бригади ТРО, яких розстріляли окупаційні війська 1 березня 2022 року.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів