Підтримати нас

У Всеукраїнському вишколі "Гвардієць - 2024" взяли участь 8 дітей з Херсонщини

19 серпня 2024 17:50
227
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

Вісім дітей з Херсонської області взяли участь у Всеукраїнському вишколі "Гвардієць - 2024". За результатами вишколу херсонський рій “Вільні люди” здобув подяки від керівництва навчального центру Національної гвардії України.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

У дописі йдеться, що програма тренувань передбачала виступ кінологів, заняття на динамічних тренажерах, виконання нормативів з вогневої підготовки, тактичну медицину, мінно-вибухову безпеку, тактичну гру з пейнтболу та інші.

Вишкіл відбувся за спільної ініціативи Міністерства молоді та спорту України, Національної Гвардії Україна, Навчального центру імені Василя Вишиваного Національної Гвардії України та Львівської ОВА.

  • В одній зі шкіл деокупованого Херсонського району облаштували клас безпеки для учнів.
  • У Херсонському районі відкрили інтерактивний клас безпеки для дітей, для кращого освоєння правил безпеки життєдіяльності. Клас оснащений інтерактивними макетами, стендами, муляжами вибухонебезпечних предметів та різноманітними приладами.
  • Нещодавно у селищі Велика Олександрівка та селі Старосілля для дітей також запрацювали класи безпеки – спеціалізовані простори створені спільними зусиллями місцевої влади, поліції, рятувальників та медиків.
  • Також класи безпеки, де діти зможуть вивчати правила безпеки життєдіяльності, з’явились у селищі Високопілля та селі Орлове на Херсонщині.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів