Підтримати нас

У Великих Копанях росіяни створили катівню для проукраїнськи налаштованих людей у школі

Vgoru
Автор статті
16 червня 2023 15:46
679
Поширити:

Росіяни створили катівню в школі тимчасово окупованого селища Великі Копані Херсонської області. У спортзалі школи підрозділи ФСБ РФ проводять допити  проукраїнськи налаштованого населення. Затриманих людей окупанти тримають у жорстких, нелюдських умовах, застосовують до них тортури.

Про це інформує Генштаб.

Також у дописі йдеться, що на Херсонському напрямках окупанти продовжують вести оборонні дії. Артилерією 16 червня вони обстріляли Зміївку, Берислав, Козацьке, Інженерне, Зеленівку, Антонівку, Білозерку, Дніпровське, Кізомис Херсонської області та місто Херсон.  

Сьогодні ми писали, що сьогодні вдень, 16 червня, росіяни обстріляли село Шляхове Бериславської громади. Одна людина отримала поранення.

Також сьогодні, 16 червня, близько 13:00 російські військові обстріляли житлові масиви Херсона. Відомо про 23 травмованих, з них троє неповнолітніх дітей. Удари завдали по Таврійському мікрорайону, Корабельному району та центральній частині міста. Через обстріли пошкоджено медзаклад, дитсадок, супермаркет, житлові будинки, автівки, лінії електропередач. Усіх постраждалих ушпиталили. Троє людей у тяжкому стані, усі інші отримали середні або легкі травми.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ