Підтримати нас

У Нововоронцовській громаді облаштують чотири “Центри Відродження”

Автор статті
19 листопада 2023 09:21
451
Поширити:

За найближчі пів року ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян” відремонтують чотири приміщення в чотирьох населених пунктах Нововоронцовської громади на Херсонщині. Там облаштують “Центри Відродження”. 

Про це повідомила Нововоронцовська селищна військова адміністрація.

“Там мешканці зможуть отримати безоплатний доступ до базових послуг: до мережі інтернет, орг. техніки та електроенергії. Приміщення “Центру Відродження” можна буде використовувати за потребою спільноти”, – ідеться в дописі.

Приміщення можна буде використовувати за потребою спільноти, наприклад, провести культурний захід, спільне чаювання, перегляд фільму тощо.

Окрім того, раз на тиждень всі мешканці громади зможуть безплатно отримати юридичну і психологічну допомогу, пишуть в адміністрації.

Раніше ми писали, що в селі Петрівка Нововоронцовської громади, де наразі мешкає чотири людини, встановили водонапірну башту.

Також у Нововоронцовській громаді вдосконалили чотири бомбосховища. До двох бомбосховищ у Нововоронцовці, до одного в Хрещенівці та Нововоскресенському завезли лавки, вогнегасники, біотуалети, аптечки, сміттєві баки та місткості для води.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ