Підтримати нас

У Миролюбівському ліцеї на Херсонщині відкрили клас безпеки

26 жовтня 2024 12:20
88
Поширити:
Фото: Білозерська СВА

У Миролюбівському ліцеї Херсонської області 25 жовтня відкрили клас безпеки, який облаштували педагоги навчального закладу за підтримки ДСНС.

Про це повідомляє Білозерська військова адміністрація.

Клас обладнано необхідними навчально-методичними матеріалами та приладами: муляжами, які моделюють реальні життєві ситуації, муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для надання домедичної допомоги, засобами пожежогасіння, інформаційними стендами та інструкціями з безпеки життєдіяльності.

У дописі йдеться, що тут учні здобуватимуть знання з пожежної та протимінної безпеки, вивчатимуть правила безпеки дорожнього руху, алгоритм дій в умовах надзвичайних ситуацій, правила поведінки під час сигналу “Повітряна тривога” та навчаться надавати домедичну допомогу.

  • У Херсонському районі відкрили інтерактивний клас безпеки для дітей, для кращого освоєння правил безпеки життєдіяльності. Клас оснащений інтерактивними макетами, стендами, муляжами вибухонебезпечних предметів та різноманітними приладами.
  • Нещодавно у селищі Велика Олександрівка та селі Старосілля для дітей також запрацювали класи безпеки – спеціалізовані простори створені спільними зусиллями місцевої влади, поліції, рятувальників та медиків.
  • Також класи безпеки, де діти зможуть вивчати правила безпеки життєдіяльності, з’явились у селищі Високопілля та селі Орлове на Херсонщині.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів