Підтримати нас

У мешканця Херсона вилучили шість кіло наркотиків

Vgoru
18 грудня 2015 11:43
230
Поширити:

Раніше судимий за зберігання наркотиків житель Херсона ховав мішки з коноплею у своєму будинку. Вартість вилученого на «чорному ринку» складає приблизно 250 тисяч гривень.

Співробітники 8-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності провели санкціонований обшук та вилучили мішки з коноплею вагою більше 6 кг. Чоловік пояснив, що придбав канабіс для подальшого перепродажу і підшукував покупців. Наразі оперативники відпрацьовують зв’язки зловмисника.

Вилучена речовина направлена на експертизу. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

 Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів