Підтримати нас

У маршрутках з’явилися «таємні пасажири»

21 лютого 2018 09:28
576
Поширити:

Сьогодні, 21 лютого, десять  херсонців почали обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах. Днем раніше вони пройшли інструктаж в Управлінні транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міськради. Керівники фірм-перевізників попередженні про обстеження. Але вони не знають коли та які маршрути будуть вивчатися, не знають  і «таємних пасажирів».

Загалом, заявки на участь у роботі громадській групі з обстеження пасажиропотоку подало 20 жителів Херсона. Переважна більшість з них – це жителі міста, які хочуть внести особистий вклад у налагодження роботи міського транспорту. Уся діяльність групи відбувається на громадських засадах.

«Обстеження пасажиропотоку представниками громадськості потрібно для знаття напруги в місті, яке виникло ще рік тому під час підняття вартості тарифу на перевезення. Однією із ключових проблем була недовіра громади міста саме до розрахунків пасажиропотоку. Тому наше управління вирішило відкрито запросити представників громади – жителів Херсона особисто вивчити це питання», - пояснила дану ініціативу начальник Управління транспортної  ї інфраструктури   Марина Віркун.

Обстеження пасажиропотоку необхідно для  покращення якості пасажирських перевезень у громадському транспорті. Мова йде про перезавантаження системи, адже в поточному році передбачено придбання нового комунального транспорту: 30 автобусів великої місткості та 10 тролейбусів. Але для того, щоб провести це перезавантаження – потрібно оптимізувати систему маршрутів, розробити правила користування міським транспортом та визначитися із концепцією   розвитку транспортної інфраструктури.

Усі, хто бажає долучитися до обстеження пасажиропотоку, – реєструйтеся за посиланням: https://goo.gl/forms/gN9qDLIp482G6UOL2 .

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ