Підтримати нас

У Львові попрощалися із командиром роти Василем Паламарчуком, який жив на Херсонщині

10 липня 2024 21:23
829
Поширити:
Фото: Суспільне Львів

10 липня на Личаківському військовому кладовищі у Львові попрощалися з командиром роти 206 окремого батальйону територіальної оборони Василем Паламарчуком.

Про це повідомляє Суспільне Львів.

Василь родом із Полтавщини, згодом жив у місті Олешки на Херсонщині. Він вступив до лав ЗСУ у 2014 році. За професією був юристом.

Сім’я Василя виїхала з окупованих Олешок на до Львова.

Військовий загинув 3 липня 2024 року поблизу селища Нью-Йорк на Донеччині.

Василь Паламарчук видав власну книгу "Військовий непотріб" і робив нотатки для наступної, її також планують опублікувати.

  • За інформацією “Суспільного” Василь Паламарчук із позивним "Адвокат" був командиром роти 206-го окремого батальйону територіальної оборони. 
  • Як розповідав Василь в інтерв'ю Укрінформу, на початку повномасштабного вторгнення він із сім'єю перебував в Олешках. Ще 15 лютого 2022 року його викликали до військкомату й повідомили, що буде вторгнення. 24 лютого він разом з іншими військовими за допомогою браконьєра переправилися на правий берег у Херсон. Однак йому довелося закопати свій військовий квиток і посвідчення УБД під собачою будкою на лівобережжі. 
  • До середини квітня 2022 року Василь Паламарчук виконував бойові завдання у Києві. Потім його перекинули до Миколаївської області. Там Василь брав участь в боях біля Олександрівки та Правдиного. 8 листопада 2022 року його вивели до Київської області.
  • Також військовий брав участь в боях на Харківському напрямку, в Бахмуті, Соледарі, Авдіївці.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів