Підтримати нас

У Конгресі США закликають до нових санкцій проти Росії за збитий Boeing

29 вересня 2016 12:15
189
Поширити:

Докази причетності Росії до катастрофи малайзійського авіалайнера Boeing-777 у небі над Донбасом 17 липня 2014 року є підставою для посилення санкцій проти Росії чи принаймні для збереження санкційного тиску на Москву.

Про це заявив депутат Конгресу США Чарлі Кент у бесіді з агенцією "Голос Америки".

"Цей звіт лише підтверджує те, що ми знали. Він повинен посилити нашу відданість зберігати жорсткі санкції проти Росії, доки та не змінить свою поведінку у Східній Європі. Якщо б я був громадянином Нідерландів, вимагав би посилення санкцій. Сподіваюся, що наші друзі у Західній Європі, наші союзники зрозуміють необхідність посилення санкцій", - заявив конгресмен.

Нагадаємо, 28 вересня об'єднана міжнародна слідча група оприлюднила попередні результати розслідування у справі пасажирського авіалайнера Boeing-777 компанії Malaysian Airlines, збитого над Донецькою областю в липні 2014-го.

За результатами розслідування слідча комісія дійшла висновків, що зенітно-ракетну установку "Бук-М1", яка стала причиною загибелі рейсу, завезли на територію України з Росії, а пуск ракети, яка збила літак, провели з території, підконтрольної проросійським бойовикам.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ