Підтримати нас

У Києві затримали чоловіка з Херсона, який продавав автомати та надсилав їх поштою

23 серпня 2024 10:50
153
Поширити:
Фото: поліція Києва

Подільська окружна прокуратура Києва скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 38-річного уродженця Херсона за фактом незаконного носіння, зберігання, придбання, збуту вогнепальної зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За даними слідства, чоловік купував зброю на спеціалізованому сайті, а згодом збував її за вищою ціною через інтернет, замовлення клієнтам він надсилав поштою на вигадані імена та прізвища.

Правоохоронці зафіксували продаж автоматів АК-74, АКС-74, АКМ та пістолета “ПМ”. Зокрема, за автомат продавець отримував від 45 до 50 тисяч гривень.

Під час обшуку в будинку чоловіка вилучили: автомат АКС-74У, гранату Ф-1, пістолет ПМ, пістолет ТТ, понад 350 набоїв.     

Також вдалось встановити особи покупців зброї.

Чоловіку загрожує від трьох до семи років ув’язнення.

  • 35-річного раніше судимого жителя Дніпровського району Херсона поліціянти затримали під час збуту автомата АК-74 та 30 набоїв до нього, зброю він намагався продати за 50 тисяч гривень. Йому повідомили підозру в причетності до незаконного обігу зброї.
  • Нещодавно Бериславська окружна прокуратура повідомила про підозру у придбанні, зберіганні та збуті зброї та бойових припасів жителю Бериславського району Херсонської області.
  • У Херсоні правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося збутом автоматів, пістолетів, вибухових речовин та набоїв, а також амфетаміну та канабісу місцевим жителям.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів