Підтримати нас

У Херсоні затримали групу наркодилерів

16 липня 2019 15:00
216
Поширити:

У Херсоні поліцейські викрили групу із 8 осіб, які налагодили збут небезпечних психотропних речовин та наркотиків на території області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В ході слідства поліцейські встановили, що підозрювані збували амфетамін, спайс та марихуану. Учасники групи мали родинні зв’язки, а організатором була жінка, відома у кримінальних кругах. Зловмисники організували канал постачання компонентів та реагенту для виготовлення «СПАЙСУ» і самостійно виготовляли курильну суміш. Для своєї злочинної діяльності підозрювані використовували мережу інтернет, де отримували закази. Наркотики збували декількома способами, як за допомогою закладок, так і при особистих зустрічах з потенційними клієнтами. Гроші отримували на банківські картки миттєвими переказами.

В будинках підозрюваних протягом дня поліцейські провели десять обшуків. Оперативники вилучили 420 гр амфетаміну, 4 кг курильних сумішей «СПАЙС», 2 кг марихуани та 10 г реагенту. Вартість вилучених наркотиків близько 700000 гривень. Також вилучені дві одиниці зброї, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, пакувальні матеріали, електронні ваги, банківські карти, ювелірні прикраси та грошові кошти, отримані від злочинної діяльності. Також накладений арешт на майно, набуте під час злочинної діяльності, а саме автомобілі «BMW-X5», «MERСEDES» та нерухомість.

Наразі вже шість учасників групи затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В рамках кримінального провадження, відкритого за ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», проводяться необхідні слідчі дії. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів